‘Vriendenkring voor mensen met een kleine imperfectie’ is welkom bij Transition Town Vollenhove

“Voor mensen met een kleine imperfectie is het moeilijk om sociale contacten aan te gaan met leeftijdsgenoten. Doordat ze tegen verschillende dingen aanlopen zijn zij voor anderen soms moeilijk te begrijpen. Dan kan men zich eenzaam voelen, zonder dit naar buiten te willen brengen.”

Dit zijn de persoonlijke ervaringen van twee jongvolwassen vrouwen uit Steenwijkerland.

Er is de wens uitgesproken om lotgenoten bij elkaar te brengen om (h)erkenning te vinden bij elkaar. Transition Town Vollenhove verleent haar medewerking en stelt ‘Het Lokaal’, Bisschopstraat 73 te Vollenhove ter beschikking om dit initiatief vorm te geven.

Om de kosten te dekken, vragen wij een kleine bijdrage van € 3,00.

Ben je enthousiast, tussen 20 en 35 jaar en heb jij een kleine imperfectie, zoals autisme, epilepsie, ADHD, NAH of voel jij je gewoon wat anders dan een ander en heb je een normale begaafdheid, mail via transitiontownvollenhove@gmail.com of gebruik het reactie-formulier onder op de website voor meer informatie.